Hi there! Like the facebook page to receive the latest updates for your favorite shows. Thanks for watching here.

▼▼▼▼▼▼▼▼▼

Powered By | Blog Gadgets Via Quality Dramas

You might want to watch these

Tuesday, January 3, 2012

OMBAK RINDU (malay/singapore)


Ombak Rindu Full movie streaming 2011 disini secara percuma. Izzah (Maya Karin), gadis yatim piatu yang kematian ibu dan ayah akibat kemalangan jalan raya. Justeru itu, ayah saudaranya, Taha, mengambil tugas memelihara Izzah.  Pada masa sama, Pak Cik Taha banyak berhutang. Disebabkan kesempitan wang dia sanggup menjual Izzah kepada seorang tauke kelab malam. Di situlah dia berkenalan dengan seorang pelanggan bernama Hariz (Aaron Aziz). Hariz sanggup ‘membeli’ Izzah dengan harga yang mahal dari tauke kelab itu dan mahu membawa dia keluar dari neraka jahanam itu.
Atas permintaan Izzah, akhirnya Hariz berkahwin dengan Izzah, tetapi dengan syarat semuanya mesti dirahsiakan. Kehadiran Mila Amylia, anak Tan Sri Rashdan, iaitu model dan pelakon terkenal tanahair menggugat cinta Izzah yang mula berputik kepada Hariz. Dapatkah Izzah menerima Mila Amylia sebagai madunya? Bahagiakah rumah tangga yang dibina di atas kehadiran orang lain? Bagaimanakah tindakan Datuk Sufiah setelah mengetahui cerita sebenarnya?

 
I don't provide any link to download sorry.
Ermm..tak leh embedded video kat post nih nnti kena delete.. Kalau nak tengok jugak tekan link kat bawah dan tunggu 5 saat untuk skip ad. Terima kasih 
Part 1

HQ
Part 2
HQ
Part 3
HQ
Part 4
HQ
Part 5
HQ
part 6
HQ
Part 7
HQ

Lovely bloggers